Translate

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

PIPARI





                                                     2 ½ dl vehnäjauhoja
                                                     1 dl perunajauhoja
                                                     1 dl sokeria
                                                     2 tl vanilijasokeria
                                                        hyppysellinen suolaa
                                                     1 muna
                                                     125 g maidotonta margariinia

Sekoita kulhossa jauhot, perunajauho, sokeri, vanilijasokeri ja suola. Lisää muna ja margariini nokareina, ja vaivaa käsin tasaiseksi taikinaksi. Anna taikina levätä tunnin verran ajan jääkaapissa kelmuun käärittynä.
Tee taikinasta pieniä palloja, ja litistä kämmenellä littanaksi. Paista 175C asteessa n. 12 min ( tarkista kypsyys ). Jäähdytä.

                                                     Täyte

                                                     Maidotonta margarinia
                                                     Tomusokeria
                                                     Kylmää vettä

Sekoita margariini, ja tomusokeri tasaiseksi massaksi. Lisää vettä 1 rkl ja sekoita tasaiseksi.
( Laita margariinia ja tomusokeria tarvittava määrä ).

Täytä piparin toinen puoli marmeladilla ( tein aprikoosista ). Pursota margariini kreemi ympärille, ja laita toinen pipari kanneksi. Koristele tomusokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti